حریم خصوصی در فضای اداری
حریم خصوصی در فضای اداری چگونه باید رعایت شود؟ دلیل ایجاد حریم خصوصی در فضای اداری چیست؟ نحوه ایجاد و توسعه حریم خصوصی در فضای اداری چگونه است؟
حفظ و توسعۀ حریم خصوصی در فضای اداری که در رابطه مستقیم با میزان کارایی و بهرهوری پرسنل یک شرکت دارد، باید عنوان شود که حریم و فضای اداری شخصی بیشترین تاثیر را به خود بر روی یک سیستم میگذارد. در میان طراحیهای نو آورانه مبلمان اداری که از فاکتورهای سلامت فردی و گروهی پشتیبانی و حمایت میکند، نکاتی وجود دارد که برای توسعه کارایی افراد باید حفظ شوند.
در این راستا باید عنوان شود که طراحی و ایجاد فضای اداری یکی از مهمترین بخشهای موجود در هر شرکت و سازمان است که برای افزایش بهرهوری باید بر اساس استانداردهای روز دنیا تطبیق پیدا کند. برای حفظ و ایجاد حریم خصوصی در فضای اداری نکات مهمی وجود دارد که میبایست رعایت شود که در ادامه این نوشتار به توضیح آن خواهیم پرداخت.
حریم خصوصی در فضای اداری چیست؟
همانطور که از نام این نکته بر میآید حریم خصوصی یکی از مهمترین نکاتی است که در همه جنبه به شکلی ویژه وجود دارد. حریم افراد و آنچه که از آن به عنوان محدوده نام برده میشود، در حقیقت چارچوبی است که حدود وجودی افراد و ماهیت شخصیتی و کاری افراد را معین مینماید.
در حقیقت برای آنکه افراد بتوانند در کنار یکدیگر فعالیتی سالم و کارآمد داشته باشند، میبایست حریم افراد به درستی و بر اساس مسئولیتها، میزان فعالیت و نوع آن، تعیین و تفسیر گردد. همانطور که میدانید برای ایجاد حریم خصوصی در فضای اداری استانداردهایی وجود دارد که بر اساس آن محدودۀ افراد در یک شرکت یا مجموعه اداری تعیین میگردد.
استاندارد حفظ حریم خصوصی در فضای اداری کدام است؟
در ادامه به جدول و چارت سازمانی حفظ حریم خصوصی در فضای اداری پرداخته شده است که در آن افراد بر اساس مسئولیت های سازمانی تفکیک میشوند و هر فرد در قبال مسئولیت و فعالیتش دارای حریم خصوصی است.
حفظ حریم خصوصی در فضای اداری مورد نیاز مدیران!!!
1- فضای اصلی اداری مورد نیاز وزیر شامل اتاق کار و فضای جلسات اختصاصی ( 80 میر مربع )
2- فضای اصلی اداری مورد نیاز استاندار 70 متر مربع
3- فضای اصلی اداری مورد نیاز معاونین وزیر یا استاندار 40 متر مربع
حفظ حریم خصوصی در فضای اداری مورد نیاز مدیران حرفهای و کارشناسان در سطح استانی
1- فضای اصلی اداری مورد نیاز مدیران کل 30 متر مربع
2- فضای اصلی اداری مرود نیاز مشاوران وزرا 15 متر مربع
3- فضای اصلی اداری مورد نیاز کارمندان 6 متر مربع
4- فضای اصلی اداری مورد نیاز ماشین نویس 6 متر مربع
در حال حاضر شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی پیشرو متوجه این موضوع شدهاند که باید بین حریم خصوصی و فضای کاری شخصی تعادل ایجاد شود و این موضوع نباید موجب ایجاد اختلال در سیستمهای اداری گردد، بلکه برعکس میبایست باعث بالارفتن میزان بهرهوری افراد و همچنین حریم خصوصی در فضای اداری گردد.
راه حلهای طراحی فضای داخلی و مبلمان اداری جهت حفظ حریم خصوص در فضای اداری، میبایست کاملا انعطافپذیر باشد و شامل مناطق کاری افراد، طراحی شود و همچنین برای پشتیبانی از طیف وسیعی از وظایف سازمانی مانند: جلسات، سخنرانیها، همکاری، فضاهای خلاقیت، فعالیتهای اجتماعی، مطالعه آرام و یا توسعه حرفهای میباشد.
مبلمان مدولار مانند اتاقکهای کاری مدرن و یا پارتیشن های شیشه ای مجزا میتواند به یک مفهوم حفظ حریم خصوصی در فضای اداری تبدیل گردد. این موضوع باید بدون ایجاد اختلال در طراحی صحیح فضای اداری صورت گیرد و راه حلهای متناسب با کار فردی را برای متناسب نگه داشتن حریم خصوصی ارائه دهد.
در همین رابطه مبلمان اداری بینو با تجربهای بیش از 15 سال در زمینه طراحی و توسعه انواع دکوراسیون داخلی و همچنین ایجاد، طراحی و توسعه حریم خصوصی در فضای اداری، توانسته طرحهای دلخواه مشتریان خود را به بهترین شکل ممکن پیادهسازی و اجرا نماید.
همراهان ارجمند جهت دریافت اطلاعات بیشتر و همجنین مشاورههای رایگان در امر طراحی و ایجاد انواع فضاهای اداری و طراحی و پیادهسازی حفظ حریم خصوصی در فضای اداری خودتان از طریق صفحه تماس با ما، اقدام فرمایید.