توسط: تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ 0 دیدگاه

مبلمان اداری بینو، دکوراسیون داخلی بینو : اگر به دنیای طراحی دکوراسیون اداری ، معماری و طراحی داخلی علاقه‌مندید، اگر ذوق هنری در خود می‌بینید، اگر اشتیاق فراوانی به زیباسازی محیط زندگی خودتان دارید و می‌خواهید به شکل اصولی دست به تغییرات در منزل و محیط کارتان بزنید، پیشنهاد ما این است که نوشتار پیش‌رو را با دقت و حوصله مطالعه کنید. چون دارای نکات بسیار کاربردی و مفیدی است که شما را در طراحی و اجرای یک دکوراسیون زیبا و اصولی یاری خواهد کرد.

اصول طراحی دکوراسیون اداری

همه انسان‌ها به طور ذاتی خواستار آرامشند. تحقق این هدف، برای هر فرد، اگر چه در همه جا امکان‌پذیر نیست، اما حداقل در خانه باید برآورده شود. در خانه است که می‌توان انرژی‌های از دست‌رفته در طی روز را بازآفرینی کرد. دور هم جمع شدن اعضای خانواده، گپ زدن و امور به ظاهر ساده این‌چنینی به ما انسان‌ها کمک می‌کند تا خستگی‌های روزانه را در جایی بیرون از منزل جا گذاشته و برای فردایی پر انرژی آماده شویم.

۱. طراحی داخلی منازل

فضای داخلی خانه می‌تواند منبع تمام‌نشدنی نشاط و آرامش باشد به شرطی که بعضی از جزئیات ظریف که بسیار هم موثر هستند، رعایت کنیم. گاهی توجه به نکات ساده و کوچک، نتایج بزرگی به دنبال دارد. امروزه اهمیت طراحی مناسب فضای داخلی منزل و محیط کار و تأثیر آن در افزایش بهره‌وری و ایجاد حس آرامش، امریست انکار ناپذیر. هرچند استفاده از میلگرد و رابیتس و متعاقب آن گچ یا سیمان، سال‌هاست در کشور ما رواج دارد. اما در طول این مدت، نحوه طراحی داخلی به‌ویژه طراحی دکوراسیون سقف، دستخوش تغییرات زیادی شده است.

۲. وجود هماهنگی؛ طراحی دکوراسیون اداری

سابق بر این طرح‌ها همگی از یک چهارچوب خاص پیروی می‌کردند؛ بدین صورت که استفاده از اشکال منظم، چند ضلعی، دایره، بیضی و یا تلفیقی از این اشکال بسیار متداول بود. اما امروزه طراحان داخلی سعی دارند کمتر از قرینه‌سازی استفاده کنند. به بیان دیگر، سبک‌های کلاسیک رفته رفته جای خود را به سبک‌های مدرن داده‌اند. توجه به فضای داخلی و نحوه و تقسیم‌بندی پلان‌ها، نقش مهمی را در ساختار معماری یک بنا بر عهده دارد. طراحی فضایی با انعطاف‌پذیری بالا و تنوع پذیر از لحاظ چیدمان و آرایش سطوح می‌تواند کارکردهای مختلفی را بپذیرد و مخاطب هم احساس رضایت بیشتری از فضا داشته باشد.

۳. پارتیشن اداری

استفاده از جداکننده‌های سبک و قابل حمل پارتیشن اداری، شفاف سازی، رنگ‌بندی‌های متناسب با نیازهای موجود، تنوع و کیفیت مصالح، توجه به نحوه قرارگیری و تعامل بین فضاهای مختلف، از جمله ویژگی‌هایی هستند که در کنار ساختار خاصی که برای یک پلان معماری در نظر گرفته شده است، می‌تواند بر غنای آن افزوده و حتی قسمتی از مشکلات آن را حل کند. معماری داخلی نقش عمده‌ای در کیفیت فضای ساختمان ایفا می‌کند.

نحوه معماری داخلی؛ طراحی دکوراسیون اداری

نحوه چیدمان و تقسیم‌بندی فضا، جنس و رنگ پوشش سطوح (کف، سقف و دیوارها)، نورپردازی، مبلـمان و مجموعه عوامل موثر دیگر تعیین کننده زیبایی و کارآمدی فضاهای داخلی هستند. امروزه تاثیر معماری داخلی بر آرامش افراد (مجموعه هنجارهای عصبی)، بازده کاری (در فضاهای اداری)، اثربخشی (در فضاهای تجاری) بسیار بدیهی و لازم است.

از سوی دیگر، معماری داخلی به لحاظ معیارهای روانشناختی اهمیت بسیاری دارد. میزان امنیت، صمیمیت، شور و هیجان و آرامش موجود در یک فضا را می‌توان با راهکارهای مناسب تشدید یا تضعیف کرد. هر فردی دارای سلایق شخصی و تعلقات ذهنی و روحی خاصی است که پاسخگویی به نیازهای وی در معماری داخلی در اولویت قرار می‌گیرد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید