پارتیشن دوجداره چه کاربردی دارد؟
پارتیشن دوجداره به معنای جداکننده و تقسیم کننده بکار میرود که منظور تقسیمبندی یک مکان بزرگ یا کوچک به دو یا چندین اتاق کوچکتر و مجزا تبدیل میشود. پارتیشن دوجداره (جداکنندهها) از کمترین ضخامت, که پارتیشن با MDF به ضخامت ۸ میلیمتر است تا بیشترین ضخامت که MDF به ضخامت ۲۵ میلیمتر است تقسیمبندی میشوند. که بسته به درخواست مشتری دارای طرحهای مختلفی باشد.
پارتیشن دوجداره
پارتیشن دوجداره و آگاهی از شناخت آن می تواند در انتخاب ما برای برخورداری از یک محیط کاری مناسب، مفید باشد. پارتیشن دوجداره یا ۱۶ میلیمتری با ام دی اف ساخته میشود که تمام لبه های ام دی اف با نوار PVC عایق شده اند. ضخامت پارتیشن دوجداره حدودا ۱۲ سانتی متر میباشد که به صورت کوتاه، نیمه بلند، بلند و تا ارتفاع سقف اجرا میگردد. ارتفاع آنها به مواردی همچون جریان گردش هوا و عایق بودن صدا مرتبط است. در این نوع پارتیشنها از جدارههای شیشه نیز به صورت دوجداره استفاده میگردد که ارتفاع استفاده از شیشهها متناسب با نور موجود در فضای کاری میتواند متفاوت باشد.
انواع پارتیشن دوجداره
پارتیشن دوجداره ام دی اف از بهترین و با کیفیتترین پارتیشنهای دوجداره میباشند که البته بسته بر کاربری مورد نظر به انواع مختلف تقسیم میشود . ولی بطور کلی از دوجداره تشکیل شده که از پانل MDF و یا قابهای شیشه خور ایجاد شدهاند.
محصولات پارتیشن دوجداره به چند دسته تقسیم کرده است که اولین گروه از پارتیشن دوجداره، پارتیشن دوجداره ام دی اف میباشد که این نوع پارتیشن به عنوان پارتیشن دفتر کار استفاده میشود که همانگونه که ذکر شد از دو قسمت پانل و قاب شیشه تشکیل شده است که مقدار متر مربعی که پانل پرکننده و یا شیشه تشکیل میدهد تاثیری روی قیمت پارتیشن دوجداره ندارد. در این نوع پارتیشن از ام دی اف ۱۶ میلیمتری با روکش ملامینه
استفاده میشود و در قسمتهای شیشه نیز از شیشههای ۴ و ۶ میلیمتری با توان سنبلاست استفاده میگردد. نوع دیگر پارتیشن، پارتیشن شیشهای میباشد که از آلیاژ آلومینیوم و استیل پروفیل تشکیل شده که از کیفیت بالایی برخوردار است. که میتواند بسته به میزان هزینه و سلیقه مشتری متغییر باشد.