توسط: تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۶ 0 دیدگاه

دکوراسیون مطب

دکوراسیون مطب یکی از بخش‌های مهم و ارزشمند در دنیای دکوراسیون داخلی است. مطب یا درمانگاه، مکانی است که روزانه افراد زیادی به آنجا مراجعه می‌کنند که عموماً دچار مشکلات جسمانی هستند و ممکن است دارای روحیۀ ضعیفی باشند. بنابراین طراحی دکوراسیون داخلی و چیدمان آن نیاز به دقت زیادی دارد.

نقش دکوراسیون مطب در جذب مراجعین

در دنیای دکوراسیون داخلی، چشم و دیدن محیط، مهم‌ترین عامل جذب کننده است، فارغ از آن که ما از چه مبلمانی استفاده کرده‌ایم، نوع تجهیزات، وسائل مطب و چیدمان آنها در کنار یک نظم آرامش بخش، امری حیاتی است. شما می‌توانید با طراحی و اجرای یک دکوراسیون زیبا، مطب خود را به شادترین مطب دنیا تبدیل کنید؛ طوری‌که بیماران نه تنها ترس و نگرانیشان را فراموش کنند، بلکه با دیدن فضا، سر ذوق آمده و از محیط پیرامون، حس آرامش و انرژی مثبت دریافت کنند.

استفاده از نور کافی و مناسب فارغ از نوع چیدمان، نقش تعیین‌کننده‌ای در زیبایی و کیفیت مطب‌ و مراکز درمانی دارد و حتی می‌تواند شمار مراجعه کنندگان را نیز افزایش دهد.

انتخاب رنگ مناسب هم نقش مهمی در جذب کردن مراجعه کنندگان دارد. هر مطب یا درمانگاهی، به فراخور خدماتی که ارائه می‌دهد و یا با توجه به گروه سنی مراجعین خود، می‌تواند از طیف وسیعی از رنگ‌های شاد تا ملایم استفاده کند.

در کنار استفاده از رنگ‌های شاد یا آرامش بخش، می‌توان برای ساعات و دقایق انتظار بیماران هم چاره‌ای اندیشید تا گذران این دقایق برای آنها عذاب‌آور نباشد. به عنوان مثال در فضای مطب می‌توان از وجود تلویزیون، کتاب و مجلات و بازی‌های فکری بهره جست.

اما متاسفانه در ایران نکاتی که ذکر آنها رفت، به جز چند مرکز خصوصی، در اکثر مراکز درمانی نمود ندارد. درمانگاه‌ها و مطب‌های پزشکی در ایران غالباً دارای فضایی بی‌روح، استرس‌زا و تنش‌آلود هستند. فضاهایی با نور کم و رنگ‌های مرده، دکوراسیون بی‌محتوا و غیرمرتبط با سیستم کاری مطب که هر کدام به تنهایی می‌توانند آرامش و تمرکز بیمار را از بین ببرند. بنابراین لازم است که در این باره دست به تجدید نظر زد و فرهنگ زیباسازی اماکن بهداشتی و درمانی در ایران را جدی گرفت. این روند می‌تواند بر تعداد مراجعه‌کنندگان و در گام بعدی یعنی درمان بیماران، تأثیرات مثبتی بر جای گذارد. به عبارت دیگر، توجه ویژه داشتن به دکوراسیون مطب‌ها، مانند هر فضای کاری دیگری دارای اهمیت فراوانی است.

نویسنده: کیوان کاری –   برنا یاور ویرا (بینو)

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید